Scroll Top

UTBILDNING

Vi låter våra kunder ta del av vår erfarenhet!

Vi utformar våra utbildningar på olika sätt med utgångspunkt i era behov. Utbildningarna skräddarsys för att ge er så mycket nytta som möjligt.

UTBILDNING - image line on https://globegard.se

EMPLOYER BRANDING

Utbildning: Vi ser hur många företag lägger stora summor på det vi kallar för Employer Branding, det vill säga ert varumärke som arbetsgivare. Inte sällan är det som att ösa pengar ned i ett svart hål. Om man inte vet exakt hur man ska göra, så riskerar de insatser man gör att bli verkningslösa. Vi är experter på Employer Branding och kan hjälpa er att ta fram rätt strategi. Så att varje investerad krona blir till så stor nytta som möjligt, vi berättar utifrån erfarenhet vad som fungerar och vad som inte gör det.

Undersökningar visar att 75% av talangerna där ute gör omfattande research om potentiella arbetsgivare innan de ens kommer på tanken att komma på en intervju. Om vi dessutom adderar det faktum att dagens talanger exponeras för oerhörda mängder information dagligen – vi pratar då främst om lediga tjänster och aktuella erbjudanden som läggs fram via plattformar som LinkedIn. Då är det inte svårt att föreställa sig de utmaningar som ett företag ställs inför som vill fånga upp dessa personer. Det är ett gigantiskt brus att ta sig igenom helt enkelt.

Genom att arbeta med Employer Branding så vänder vi på ordningen och låter talangerna komma till er. Vi ökar helt enkelt medvetandet hos talangerna därute om ert företag som en attraktiv arbetsplats. Det innebär att när dessa personer väl blir kontaktade om tjänster på hos er, så finns det redan en uppfattning att det här är en bra och potentiellt intressant arbetsplats.

Vi hjälper er att bygga ert varumärke som arbetsgivare. Tillsammans tar vi fram strategier för att arbeta med värdegrundsarbete, marknadsföring och aktiviteter via sociala medier, med mera.

Utbildning - sundsvall
Utbildning | Employer Branding

UTBILDNING / WORKSHOPS / COACHING

Stärk upp er egen kompetens med några av våra populära utbildningar. Vi erbjuder populära öppna kurser där era medarbetare får chansen att lära sig mer om sourcing och rekrytering. Vill ni ha en skräddarsydd utbildning bara för er, så löser vi självklar även det.

Hur kan man nå sina mål utan dyra verktyg och system? Genom att arbeta med verklighetstrogna övningar under våra utbildningar så ger vi varje deltagare konkreta erfarenheter att ta med sig tillbaka till sin egen verklighet. Dessa kurser kan vi även hålla på plats hos er, där vi i mindre grupper lär oss mer om framgångsrikt rekryteringsarbete. En väl värd investering som kommer löna sig på många olika plan. Ni stärker kompetensen hos era egna medarbetare och ger dem möjligheten att utvecklas på ett personligt plan, samtidigt som ni gör ert företag bättre på att rekrytera rätt kompetens till er organisation.

Visste du till exempel hur viktigt det är med en bra söksträng för att få en träffsäker rekrytering? Det är helt avgörande. Under våra utbildningar lär vi er mer om hur ni skriver en bra söksträng. Vi går igenom tekniken bakom booleans och tittar på hur ni kan använda er av den på bästa sätt i er organisation.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

Vi levererar Utbildningar inom

UTBILDNING - image line on https://globegard.se

chefsrekrytering Ge Rätt Kandidatupplevelse
Ge rätt kandidatupplevelse
executive search Bli Expert På Sourcing
bli expert på sourcing
headhunter Attrahera Rätt Kandidater
Attrahera rätt kandidater
rekryteringsföretag Nyttja LinkedIn På Rätt Sätt
Nyttja LinkedIn på rätt sätt
rekryteringsbolag Lär Dig Använda Booleans
Lär dig använda Booleans
recruit Öka Kandidaterna Svarsfrekvens
öka Kandidaterna svarsfrekvens
recruiter Effektiva Verktyg Och Plugins
Effektiva verktyg och plugins
recruiting Mäta Inom Rekrytering
Mäta inom rekrytering
rekryteringskonsult Hitta Kandidater På Github, Meetup, Stackoverflow
Hitta kandidater på Github, Meetup, Stackoverflow
Marknadsföring i Sociala Medier rekrytering
Marknadsföring i sociala
medier
recruitment Googla Dig Nya Kandidater
Googla dig nya kandidater
rekrytera CSR
Socialt ansvarstagande
(CSR)