Scroll Top

KONTAKTA OSS

Kontakta oss så berättar vi t ex gärna mer om hur vi
hjälpt några av våra referenser.
en recruitment agency

KONTAKTA OSS - image line on https://globegard.se

Vi berättar gärna mer om hur vi hjälpt våra kunder med deras rekryteringar, hur vi stärkt upp deras kompetens och hjälpt till att bygga deras varumärke som arbetsgivare.

Vi erbjuder allt från konsultuppdrag till utbildningar. Vi ser alltid till kundens bästa och lyssnar med stora öron på behov och önskemål som ni har. Så har vi framgångsrikt hjälpt våra kunder genom åren och det planerar vi att fortsätta med under en lång tid framöver.

På Globegård är vi måna om att bidra i arbetet för mångfald och alla individers rättigheter. Alla ska ha samma chanser och möjligheter, men också skyldigheter, oavsett kön, sexuell läggning eller etnicitet.

Vi tror på en öppen och ärlig dialog mellan såväl kunder som kandidater. Om vi ser att en rekrytering av olika anledningar inte är genomförbar, så säger vi det. Snabba och kortsiktiga lösningar med kandidater som inte fungerar på lång sikt är inte ett alternativ för oss. Så anser vi att man bygger förtroende och det är en av anledningarna till att våra kunder kommer tillbaka och anlitar oss för nya uppdrag. Vi har en stark tilltro till den kvalité vi levererar och om ni mot all förmodan inte skulle bli nöjda – ja då gör vi självklart om rekryteringen utan extra kostnad.

rekryteringskonsult i Stockholm

Är du på jakt efter nytt jobb? Vi är alltid intresserade av att prata med talanger inom flera olika områden, såsom tech, IT och marknad. Du behöver inte aktivt leta efter jobb för att vi ska vilja prata med dig. Vi jobbar långsiktigt och skapar mer än gärna en kontakt med dig redan nu, för vem vet hur verkligheten ser ut om ett par år? Var proaktiv och hör av dig till oss redan idag. Om det finns specifika tjänster som du tror kan vara intressanta för dig så kan vi även kontakta dig när något av intresse dyker upp.